Få fagligheden med ind i den digitale indsats

talkiing har indgået partnerskab med Center for Digital Pædagogik (CfDP). Det betyder at dine medarbejdere ved køb af vores chatklient samtidig kan blive klædt på pædagogisk til at indføre en digital praksis, og blive en del af et større tværkommunalt netværk.

At arbejde digitalpædagogisk gennem et chatsystem er nemlig en unik kompetence som kræver den rette opkvalificering  – og en løbende vejledning. Selve chatklienten er kun første skridt. 

CfDP har 18 års erfaring med at koble digital og fysisk rådgivning og bygge bro mellem civilsamfund og offentlige aktører og dermed løfte børne- og ungerådgivningen i Danmark til nye højder på de unges præmisser. Centeret har stor erfaring med undervisning og implementering af sociale rådgivninger som er online, nemt tilgængelige, anonyme og med tilbud som fungerer både nationalt og lokalt. Arbejdet modtog KL’s Forebyggelsespris i 2021.

“At få en digital ungerådgivning op at køre er ikke noget, man bare lige gør” siger medarbejder i Slagelse, der, før han tog idéen til den kommunale top, hentede hjælp hos CfDP: “Jeg havde ad omveje hørt om Cyberhus, som lavede digital rådgivning til børn og unge. De havde erfaringerne med at bygge en digital rådgivning op. Og samarbejdet med dem var bare godt fra starten,” fortæller han om det fundament Slagelse Kommune og CfDP sammen fik lagt til det, der i dag eksisterer som en selvstændig børn- og ungerådgivning i Slagelse Kommune.

CfDP gør fagpersoner stærkere i de digitalpædagogiske metoder

Med stor erfaring i digitalpædagogisk arbejde, får CfDP klædt jer godt på som digitale medarbejdere, og I bliver samtidig inviteret med ind i et netværk, der arbejder på tværs af 30 kommuner. Centeret kan skræddersy den helt rette løsning til jer med uddannelse, implementering og vejledning, alt efter behov og ikke mindst målrettet jeres lokale praksis. 

Kontakt CfDP direkte her eller bed os om at formidle kontakt ved køb. 

Jeg synes, jeg bliver mødt med en kæmpe åbenhed i forhold til nytænkning. Jeg vadede jo bare ind i det med træsko på, og havde tusind tanker om hvad man kunne gøre uden at have været en del af det før. Men jeg blev lyttet til. Det er fedt at blive inviteret ind i et ekspertnetværk, hvor man tænker lidt videre.

Se casen med de 25 kommuner

Center for Digital Pædagogik har ved brug af bl.a. talkiings chatløsning fået mere end 25 kommuner og organisationer i gang med en digitalpædagogisk indsats, som muliggør en hurtig og fleksibel kontakt til lokale børn og unge i sårbare og udsatte positioner